Glass-Fotograf_Andreas_Winter-37.jpg

Meny

This is the page description.

Vitello tonnato.JPG

— Forretter —

Moderne retter som fanger sesongens smaker

—  CARPACCIO AV HJORT
Tynne skiver hjort med ruccola, tyttebærkrem, og parmesan.
155,-
—  CARPACCIO OF DEER
Thinly sliced deer with rocket, parmesan and lingonberry cream.

—  GRAVLAKS   —
Akevitt gravet laks, kapers, dillstuede poteter, senneps- saus og rugbrød.   
155,-
—  GRAVLAX —
Aquavit cured salmon, capers, dill stewed potatoes, mustard sauce and rye bread.

—  FRITERT KLIPPFISK & CHIPS —
Med aioli, sitron og paprika pulver.  
150,-
—  FRIED KLIPPFISH & CHIPS
With aioli, lemon and pepper powder.   

GLASS WEB BILDER-1.jpg

— Hovedretter —

Moderne retter som fanger sesongens smaker

GRATINERT KLIPPFISK  —
Med rødbetpuré, beter, sellerirot, pancetta, `Nduja og potetmos.  
345,-
—  GRATINATED KLIPPFISH
Salted and dried cod with beetroot purée, beets, celery root, ́Nduja, pancetta and potato mash.

—  KVEITE
Med grønnsaker, soyasmør og ovnsbakte poteter.  
330,-
—  HALIBUT
With vegetables, soybutter and oven baked potatoes.

—  PINNEKJØTT FRA A. IDSØE  —
Med kålrabistappe, vossakorv og ovnsbakte poteter.
375,-
—  LAMB RIBS FROM A. IDSØE  —
With swede mash, sausage and oven baked potatoes.

INDREFILET AV STORFE
Med rosenkål, pancetta, gulrot, rødvinssaus og ovnsbakte poteter.
345,-
—  BEEF TENDERLOIN  —
With Brussels sprouts, pancetta, carrots red wine sauce and oven baked potatoes.

—  SVINERIBBE
Med hjemmelaget rødkål, julesaus og ovnsbakte poteter.   
330,-
—  PORK RIBS —
With homemade red cabbage, christmas sauce and oven baked potatoes.

Glass-Fotograf_Andreas_Winter-39.jpg

— Pasta —

Moderne retter som fanger sesongens smaker

—  PASTA BOLOGNESE
Med kjøttragu, parmesan og tomatsaus.  
199,-
—  PASTA BOLOGNESE
With meat ragu, parmesan and tomato sauce.   

Glass-Fotograf_Andreas_Winter-38.jpg

—Pizza —

Klassisk Italiensk Pizza fra original vedfyrt steinovn

— ROMANA —
Stavangerskinke fra slakter A. Idsøe, soltørket tomat, sorte oliven og oregano.    
199,-

— TONNO —
Tunfisk, løk, piquillo paprika og sorte oliven.  
199,-

—  PARMA   —
Parmaskinke, ruccola og parmesan.
205,-

— SALAME PICCANTE  —
Salame Ventricina, ´Nduja og syltet rødløk.
205,-

 

— Bianca —

— BRIE —
Brie de meaux, pancetta, fikenmarmelade og ruccola. 
205,-

— CERVO —
Hjort, rosenkål, vårløk og tyttebær.   
205,-

— PERA —
Pære, pancetta, chevre og valnøtter.  
199,-

— QUATTRO FORMAGGI —
Brie de meaux, gorgonzola, comtè og cheddar.  
189,-

1490241726380.jpeg

— Dessert —

Noe søtt til å avslutte med.

— VALHRONA SJOKOLADE PANNA COTTA
Med hjemmelaget vaniljeis.
125,-
— VALRHONA CHOCOLATE PANNA COTTA
With homemade vanilla ice.

— CRÉME CARAMEL — 
Med pisket kremfløte.  
125,-
CRÉME CARAMEL
With whipped cream.  

— RISKREM
med kirsebærsaus.  
140,-
RISALAMANDE
with cherry sauce.