Glass-Fotograf_Andreas_Winter-23.jpg

Om Oss

 
 

Lead Staff

Bjørn Olav Andersen
GLASS-Sjef

Ander P. Astudillo
Kjøkkensjef

Lucas Hammervoll
Restaurantsjef

Joackim Beenfeldt
Barsjef

 

Yrende liv, god mat og deilige drinker! 

GLASS Restaurant & Bar åpnet dørene for første gang 3. juli 2015. Siden den gang har restauranten etablert seg som et sentralt og pulserende serveringssted i hjertet av Molde by. GLASS er en del av Molde Torget og ligger vakkert plassert ved sjøfronten midt i sentrum. Betongvegger er erstattet med GLASS med utsikt til både fjord, fjell og byliv.

Interiøret, designet av Sturla Godøy, er helt unikt med flere spennende detaljer. Hjertet i restauranten er det åpne kjøkkenet der den vedfyrte, italienske steinovnen dominerer. GLASS er kjent for sin autentiske, italienske pizza! I tillegg byr vi på en rikholdig meny der lokale kvalitetsråvarer står i fokus. Våre kokker fra Baskerland, Italia og Molde setter sitt eget preg på matopplevelsen på GLASS.

Når Romsdalsværet tillater det, åpner vi også vår store uteservering. Hva er vel bedre enn å nyte fantastisk mat, drikke og stemning helt i sjøkanten en deilig sommerdag?
 
GLASS Restaurant& Bar har allerede blitt kjent for sitt store utvalg drikke. I vårt omfattende vinkart finner du så vel sjeldne perler som riktig gode kvalitetskjøp. Mange av disse serverer vi også på GLASS med Coravin ™.
Vi serverer også et rikt utvalg av ølsorter, både på fat og flaske. Ikke minst har vi en spennende portefølje av alkoholfrie alternativ.  
 
Midt i restauranten finner du vår bar med skikkelig urban stemning. Vi har en lang rekke cocktails og kvalitetsbrennevin. Våre kjøkken – og barteam lager kun de beste juicer og purèer. Det er heller ingenting i veien for å utfordre vår barsjef på nye drinker!
 
Da håper vi å kunne ønske nettopp DEG velkommen til GLASS Restaurant & Bar!