GlassTaket

Vår lekre takterrasse er finværsåpent i sommersesongen fra juni-august. Her kan musikken nytes ekstra godt med nydelig utsikt over Moldefjorden.

Åpningstider

Mandag - søndag:
fra 14:00  
Med værforbehold, og endringer kan forekomme.

Av hensyn til våre naboer kan vi dessverre ikke holde åpent ut i de aller seneste timer.

Inngang

Via heisen på utsiden av Glass ved sjøfronten i Molde.

Vi tar ikke imot reservasjoner på GlassTaket da det er veldig væravhengig om vi kan holde åpent eller ikke.

Fotball-EM 2024

Vi har gleden av å vise fotball-EM i sin helhet! Kampene vises på storskjerm, det er gratis inngang og førstemann til mølla som gjelder som hovedregel.

På utvalgte kamper tilbyr vi kjøp og reservasjon av utvalgte bord for 8 stk. Bestilling rettes per epost til post@glassmolde.no. Reservasjonen må garanteres med kr. 3.000,-, som utstedes som et gavekort på kampdagen. Dette kan benyttes på alle våre serveringsteder, og refunderes ikke. Dersom visning av kamppen ikke kan gjennomføres refunderes beløpet i sin helhet, med unntak for allerede utførte transaksjoner.

Varmt velkommen til kamp skal dere være!

Utsikt over Moldivene

På GlassTaket får du følelsen av å sitte på beachklubben i utlandet eller være i en av de store byene, men med utsikten over Moldivene og Romsdalsaplene trekkes du likevel tilbake til deilige Molde.

Minigolf og mye annet

Her finner du både en 12-hulls minigolfbane, sjakkbrett og bocciabane blant annet. Alltid noe å gjøre, og det sammen med forfriskende drikke fra baren. Vi er sikre på at her er det noe for enhver.

Musikk og stemning

Med både en konsertscene som Dagny har gjestet, og et nydelig uteområde kan de deilige sommerdagene som Molde byr på nytes her. Uansett hva som skjer her oppe kan du trekke deg tilbake og bare slappe av, eller ta pulsen på stemningen.